Van welke sociëteit in Nederland moet u lid zijn?

Een wereld waar velen het bestaan niet van kennen en slechts weinigen toegang toe hebben. Het sociëteitsleven van de Nederlandse bovenlaag is anno 2015 nog steeds in nevelen gehuld. Voor Quote gingen de doorgaans hermetisch gesloten deuren eenmalig open.

Maar waarom zo geheimzinnig?
Quote vroeg het de leden van vooraanstaande sociëteiten. Waarom werden ze lid van de Koninklijke Industrieele Groote Club, wat gebeurt er zoal binnen de beschermende muren van herensociëteit Amicitia en wat levert het lidmaatschap van de oudste sociëteit van Rotterdam, sociëteit Harmonie, de leden op?
Antwoord op deze vragen en meer over clubbende soostijgers, kegelende netwerkers en strenge ballotage?

Quote: 21 oktober 2015

Gerelateerde berichten

Reacties zijn gesloten.